Heldagstur

Denne turen er dessverre ikke tilgjengelig denne sesongen!

Vår heldagstur varer ca 4–5 timer. Total lengde på turen er 45 kilometer, med en lunsjpause halvveis.
Vi vil stå for varm drikke og pølser til å grille på bålet, men deltagerne står fritt til å ta med seg egen mat og drikke, hvis det skulle trenges.

Dette er en gyllen mulighet til å oppleve ekte norsk villmark! Turen går dypt inn i ubebygde områder, inn i elgens og ulvens område. Vi opplever dessverre svært sjelden å se ville dyr på turen, ettersom de hører og lukter oss på lang vei, men det er store muligheter til å se ferske spor av elg, ulv, jerv og gaupe, blant annet.

Alle over 12 år vil få mulighet til å styre sleden selv. Alle voksne blir plassert to og to per slede, der den ene styrer sleden og den andre sitter på. Halvveis i turen stopper vi slik at det blir mulighet for å bytte hvem som styrer sleden.


Denne turen anbefales ikke for barn under 12 år. Ettersom den varer forholdsvis lenge opplever vi ofte at mindre barn blir både slitne, utålmodige og kalde. Ønsker man å ha med seg barn på hundekjøring anbefaler vi heller at man velger vår korttur. Dersom man allikevel velger å ta med seg barn på denne turen vil de bli plassert som passasjerer i sleden til en guide, hvis ikke annet har blitt avtalt på forhånd.

Starttid på denne turen er kl.10:00

Oppmøte i kennelen er 15 minutter før turen starter. Da vil det bli gitt viktig informasjon og en kort introduksjon til hundekjøring. Alle som skal være med på tur må delta på introduksjonen og det er derfor viktig at man møter opp til korrekt tid. Introduksjonen vil starte nøyaktig på angitt tidspunkt.

Total varighet, inkludert forberedelser og sosialisering etter turen, er ca. 5 timer. Dette kan variere noe avhengig av vær og føre.

Minimum 6 personer må være påmeldt om turen skal gå.

Pris:
Alle aldre:  XXXX,– NOK

Vår Heldagstur arrangeres på forespørsel. Kontakt oss for å sjekke tilgjengelighet.