Booking

Searching Availability...

Alle priser er oppført i Norske Kroner (NOK)

Ved booking av tur: Velg type tur som ønskes på samme linje som Kennelbesøk Short trip Long trip Half Day trip. Velg deretter måned og dato.

*Vennligst les dette før du reserverer*

-Vi anser alle reservasjoner som bindende. Du kan fortsatt avbestille din reservasjon inntil 30 dager før turen, for en full refusjon av pengene. Avbestillinger senere enn det vil ikke bli refundert.

-Sørg for at du inkluderer fullt navn og telefonnummer i din reservasjon, så vi kan få tak i deg hvis det blir nødvendig

-Hvis din reservasjon skulle ende opp med flere eller færre deltagere enn avtalt, vil den samme 30 dagers-regelen gjelde.

-Vi anbefaler å møte opp 10-15 minutter før tiden, ettersom instrukser vil bli gitt på angitt tidspunkt.

-Skulle du bli forsinket til turen, må du sørge for å ringe oss så fort som mulig. Hvis vi ikke hører fra deg vil turen starte uten deg, så fort de andre gjestene er klare for avreise.

-Alle voksne (12 år og oppver) vil bli satt sammen to og to per slede, med en som kjører og en som er passasjer. Vi vil gi dere muligheten til å bytte halvveis

-Barn under 12 år vil bli satt som passasjer i sleden til en guide, hvis ikke annet er avtalt.

-Barn under 3 år kjører gratis, sittende i fanget til en forelder i sleden til en guide.

– Du er selv ansvarlig for å medbringe varme vinterklær til turen, inkludert varme sko, votter/hansker og lue. Skibriller kan være fint å ha hvis det snør mye.

-Vi lar ingen kjøre slede uten passasjer. Hvis du er alene, eller gruppen din er i oddetall, vil du bli satt til å dele slede med en guide, eller en deltager fra en annen gruppe.

-Hvis du ikke vil kjøre slede selv, og ikke har et familiemedlem eller en venn som kan kjøre deg, ber vi deg om å gi beskjed på forhånd, så du kan få sitte på med en guide.

-Våre hunder er alle venllige og sosiale, uansett ber vi deg holde et øye med barna dine, sånn at de IKKE LØPER rundt hundene. Før turen vil hundene være veldig gira og fulle av adrenalin, så vi anbefaler vanligvis å spare kosen til etter turen.

-Følg nøye med på instruksene som blir gitt av guiden. Dette vil være kritisk for din glede av turen, og hundenes sikkerhet.

-Hvis du møter opp i kennelen synlig beruset av alkohol eller andre stoffer vil du bli bortvist, uten refusjon av pengene.